Brayden

Brayden
Brayden expresses himself through RPM ( Rapid Prompting Method) by spelling out his thoughts on a letter board. His parents transcribe for him and put everything he spells out in capital letters. He has worked hard with his parents to be able to have open communication for the first time in his life through RPM. Follow Brayden on facebook. https://www.facebook.com/LifewithaBoyNamedBrayden/?ref=tn_tnmn

Monday 18 July 2016

RPM FAMILY PICNIC

I HAD THE PLEASURE TO HAVE A PICNIC WITH MY TWO BEST FRIENDS AND TWO NEW FRIENDS.   I HAVE BEEN FOLLOWING PHILIP'S BLOG FOR A COUPLE OF YEARS.  HE MADE ME FEEL PROUD TO BE AUTISTIC.  I AM PROUD TO BE WHO I AM.  I ENJOY READING PHILIP'S BLOG.  I AM HAPPY I FINALLY GOT TO MEET HIM IN PERSON.  IT WAS INCREDIBLE TO TALK TO HIM.  I FEEL LUCKY TO HAVE MADE A NEW FRIEND.

 
Philip, Fox, Ryan, Kaylie & Brayden



I ALSO GOT TO MEET KAYLIE.  I ENJOY READING HER BLOG AS WELL.  SHE IS AN INCREDIBLE TYPER.  I AM HAPPY TO BECOME FRIENDS WITH HER.

THE MOMS AND KIDS JOINED IN A CIRCLE OF FRIENDSHIP.  WE HAD AN INCREDIBLE CONVERSATIONS.  I THINK THAT WAS THE BEST OF THE DAY.






I FEEL SO INCREDIBLY LUCKY TO HAVE SPENT A DAY WITH AMAZING FRIENDS AND FAMILIES.  WE ARE LUCKY TO HAVE AMAZING MOMS AND DADS.

1 comment:

  1. hi brayden. i loved meeting you too. means so much to know that i have helped you be proud to be autistic. philip.

    ReplyDelete